Home Disclaimer Home Wie zijn wij Rechtsbijstand Mediation Contact Voor woningcorporaties Voor ondernemers Tarief en kosten

Contractenrecht  -  Incasso  -  Aansprakelijkheid  -  Ondernemingsrecht  -  Huurrecht

Voor woningcorporaties


Corporaties verdienen onze extra aandacht

In een branche, waarin zich steeds weer nieuwe ontwikkelingen voordoen, waarin, letterlijk en figuurlijk, wordt afgebroken en wordt opgebouwd, is het van groot belang om gedegen juridisch advies en ondersteuning achter de hand te hebben.


Leenarts Juridische Zaken heeft niet alleen ruime kennis en ervaring met het geven van advies- en rechtsbijstand. Ook heeft zij jaren ervaring in de volkshuisvesting en kennis van de specifieke onderwerpen binnen deze bijzondere sector. Door onze achtergrond in advocatuur en volkshuisvesting hebben wij een voorsprong op menig advocaat en bedrijfsjurist.


Leenarts Juridische Zaken is flexibel, mobiel en betaalbaar. Wij verlenen onze diensten 24/7 vanuit het eigen kantoor of op de locatie van de opdrachtgever.


Wij bieden het juridische ABC voor uw organisatie:


Advies & Ondersteuning

Ons allereerste doel is om uw zaken goed op orde te hebben. De juiste reglementen, op maat gemaakte statuten en richtlijnen voor de interne huishouding naast correct geformuleerde contracten met huurders, aannemers en andere stakeholders. Zo worden misverstanden voorkomen. Wij streven naar overeenstemming. Overeenstemming met wensen en mogelijkheden.


Bemiddeling / Mediation

Is er toch een verschil van mening of een conflict, intern of met derden, dan kunnen wij u bijstaan met de aan ons kantoor verbonden NMI-registermediator. U kunt daarbij denken aan meningsverschillen met werknemers en zakelijke relaties. Ook conflicten met huurders, aannemers of de overheid komen voor mediation in aanmerking.


Rechtsbijstand

Komt het toch zo ver dat een verschil van mening aan een rechterlijke instantie of arbitrage wordt voorgelegd, dan hebben wij de ervaring en kennis om u bij te staan voor kantonrechter, bestuursrechter, huurcommissie en arbitragecommissie.